Hovedretter

Madplan: Tigerrejer, fladbrødspizza og saltimbocca

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce, fladbrødspizza med feta og æg og saltimbocca med lun bønnesalat med svampe. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce - Få opskriften her

Tirsdag: Kyllingelår med peberfrugt-caprese - Få opskriften her

Onsdag: Fladbrødspizza med feta og æg - Få opskriften her

Torsdag: Mexicanske picadillos

Fredag: Saltimbocca og lun bønnesalat med svampe - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:

500 g hakket oksekød

4 hele kyllingelår

2 kalveschnitzler

120 g parmaskinke

250 g tigerrejer

 

FRUGT OG GRØNT:

500 g kartofler

2 store gulerødder

1 rødløg

2 løg

9 fed hvidløg

3 forårsløg

200 g grønne bønner

5 røde peberfrugter

100 g kejserhatte

150 g østershatte

3 pak choy

½ citron

1 limefrugt

4 cm frisk ingefær

1 bundt frisk koriander

1 bundt frisk timian

1 potte frisk basilikum

1 bundt bredbladet persille

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

FERSKVARER OG KOLONIAL:

30 g parmesan

1 frisk mozzarellakugle

150 g feta

8 æg

1 dl hvedemel

3 dl oksebouillon

1 dl hvidvin

1 dåse hakkede tomater

1 dåse butterbeans

1 dåse kokosmælk

1 dåse artiskokhjerter i vand

1 spsk. rød karrypasta

1 spsk. ristet sesamolie

2 spsk. peanutbutter

3 spsk. fiskesauce

1 spsk. balsamicoeddike

½ dl saltede peanuts

4 dl speltkerner

6 arabiske fladbrød

8 tacoskaller

1 flute

300 g nudler

2 spsk. lys tahin

200 g edamamebønner uden bælg, fra frost

1 tsk. røget paprika

1 tsk. stødt spidskommen

3 tsk. stødt koriander

1 dåse hakkede tomater

1 tsk. chilipulver

 

DU SKAL OGSÅ BRUGE:

Salt og peber

Smøg og olivenolie til stegning