madplan
Hovedretter

Madplan, Kulmule, polentapizza og mørbrad

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have kulmule med nye kartofler og syltede jordbær, grøn polentapizza med ærter og burrata og pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Kulmule med nye kartofler og syltede jordbær - Få opskriften her

Tirsdag: Grøn polentapizza med ærter og burrata - Få opskriften her

Onsdag: Mexicanske kyllingelår med grønne ris og vandmelonsalsa - Få opskriften her

Torsdag: Tunsandwich på ristet rugbrød - Få opskriften her

Fredag: Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
4 tykstegsbøffer
1 hel kylling
650 g fersk laksefilet i ét helt stykke
100 g bacon
8 skiver serranoskinke
 
FRUGT OG GRØNT:
1.600 g små kartofler
1 rødløg
1 fed hvidløg
2 forårsløg
1 spidskål
½ agurk
3 små squash
300 g små blommetomater
2 bundter radiser
75 g frisk babyspinat
4 majskolber
2 nektariner
400 g friske ærter i bælg
125 g brombær
3 usprøjtede citroner
4 potter frisk basilikum
4 potter kruspersille
2 potter frisk dild
1 potte purløg
evt. rød skovsyre
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
75 g parmesan
3 friske mozzarellakugler
5 dl cremefraiche 18 %
100 g smør
150 g feta
10 g gær
3 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
4 spsk. flydende honning
80 g ristede hasselnøddekerner (f.eks. fra Urtekram)
50 g fuldkornshvedemel
400 g pastaskruer
250 g pizzamel (tipo 00)
1 godt brød
2 spsk. balsamicoglace
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie og smør til stegning
salt og peber
2 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. sukker
1 tsk. flagesalt
2 spsk. balsamicoeddike
 
Læs mere om: