madplan
Hovedretter

Madplan: Julefrikadeller, quinoasalat og suppe

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have julefrikadeller med kartofler og appelsinsalat, lun quinoasalat med labneh, æg og ristede gulerødder og græskarsuppe med krebsehaler. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Julefrikadeller med kartofler og appelsinsalat – Få opskriften her

Tirsdag: Lun quinoasalat med labneh, æg og ristede gulerødder – Få opskriften her

Onsdag: Perlebygotto ned grønkål og svampe – Få opskriften her

Torsdag: Græskarsuppe med krebsehaler – Få opskriften her

Fredag: Helstegt kylling med pancetta og ristede jordskokker – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
500 g hakket kalve- og svinekød
100 g god bacon i tern
150 g pancetta 
1 kylling
200 g krebsehaler
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
500 g kartofler
1 kg gulerødder
1 kg jordskokker
1 hokkaidogræskar
1 kg blandede svampe
9 stilke grønkål
1 bakke rucola
4 løg
4 fed hvidløg
1 citron
3 appelsiner, heraf mindst 1 usprøjtet
½ granatæble
1 håndfuld dild
1 bundt salvie
1 håndfuld mynte
1 bundt frisk timian
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
5 æg
1 dl mælk
4 dl græsk yoghurt
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 18 %
100 g feta
75 g parmesan
1 dl finvalsede havregryn
4 dl quinoa
4 dl perlebyg
25 g mandelsplitter 
50 g valnøddekerner
50 g hasselnøddekerner
50 g sesamfrø
2 dl hvidvin
½ rugbrød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
revet muskatnød
allehånde
stødt ingefær
røget paprika
stødt spidskommen
hel koriander
hel spidskommen
salt og friskkværnet peber
havsalt
flagesalt
smør
olivenolie
hvidvinseddike
honning
dijonsennep
grøntsagsbouillon 
hønsebouillon