Hovedretter

Madplan: Frisk pasta, mac n' cheese og quiche

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frisk pasta og porrer i citronfløde, mac and cheese med spinat og broccoli og quiche med løg, fennikel og bacon. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Stegt laks med frisk pasta og porrer i citronfløde - Få opskriften her

Tirsdag: Mac and cheese med spinat og broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Kylling og grøntsager i grøn karry - Få opskriften her

Torsdag: Quiche med løg, fennikel og bacon - Få opskriften her

Fredag: Millionbøf med kartoffel-broccoli-mos og rødbeder - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:

400 g hakket oksekød

500 g kyllingebrystfilet

4 ferske laksefileter

150 g bacon

 

FRUGT OG GRØNT:

4 løg

5 porrer

8 gulerødder

800 g kartofler

800 g broccoli

1 fennikel

250 g blandet grøn salat (f.eks. french mix)

125 g frisk babyspinat

1½ usprøjtet citron

1 potte kruspersille

3 stilke frisk timian

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

FERSKVARER OG KOLONIAL:

60 g smør

4 dl piskefløde

5 dl sødmælk

4 æg

200 g revet mozzarellaost

80 g revet mozzarellaost

1 pakke fersk tærtedej

400 g frisk pasta

300 g tørret pasta (f.eks. makaroni eller suppehorn)

4 dl ris (f.eks. jasminris)

30 g rasp

1 spsk. grøn karrypasta

1 dl grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk

2 laurbærblade

1 tsk. tørret oregano

2 spsk. tomatketchup

5 dl mørk oksebouillon

1 spsk. ribsgelé

Evt. madkulør

Syltede rødbeder

 

DU SKAL OGSÅ BRUGE:

Olivenolie

Salt og peber

4 spsk. hvedemel

3 spsk. eddike (f.eks. æbleeddike)

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. flydende honning

1 tærteform, 24 cm i diameter