Hovedretter

Lun perlerug-salat med kylling

Ugens tirsdagsopskrift er lun perlerugsalat med kylling. Få opskriften her







1½ dl perlerug
lidt smør
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt
ENDVIDERE:
2 store portobellosvampe i skiver
2 æbler i både
lidt olie
1 spsk. plukket timian
50 g rucolasalat
lidt citronsaft
Skyl perlerugen, og kog den i saltet vand i 15-20 minutter, eller til den er mør. Dræn vandet fra, og vend den med en smule smør.
Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Rist svampe og æbler i lidt olie på hver sin pande eller ad to omgange i lidt olie, og krydr med salt og timian.
Anret den lune perlebyg med skiver af kylling, portobello-svampe og æbler, og top med rucola vendt med lidt citronsaft. Servér straks.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: