Annonce
Hovedretter

Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish

Savner du variation i hverdags-retterne? Få lidt hjælp til at udvide udvalget af familiefavoritter, så det bliver nemt at glæde sig til en farvestrålende og inspirerende tallerken hver aften.

”Hvad skal vi have til aftensmad?” er spørgsmålet, der tager os på sengen næsten hver eneste dag, når man står nede i supermarkedet midt i ulvetimen. I et forsøg på at få dagens indkøb overstået nemt og hurtigt, ender man måske med at købe ind til spaghetti bolognese. Igen.

Du er ikke alene, hvis du roterer mellem de samme 10-12 retter til aftensmad. De sidder i skabet, de smager jo godt, og alle rundt om bordet bliver mætte. Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller tidskrævende at få mere variation i hverdagens mad.

Det er nemlig nemt at variere hverdagsklassikerne. Med en måltidskasse leveret direkte til døren, slipper du for fantasiforladte ture i supermarkedet efter arbejde og får ovenikøbet øjnene op for spændende nye ingredienser og opskrifter, som kan blive familiens nye livretter. Få en forsmag på en nem og lækker opskrift fra RetNemts måltidskasser her.

Tilberedelsestid: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

Æggewraps:
8 æg
½ tsk. bagepulver
Salt og peber
100 g persille
Olie

Fyld:
300 g blandede svampe

Rødbedehummus:
200 g rødbede
1 dåse kikærter
2 tsk. spidskommen
1½-2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
4 spsk. olie

Til servering:
600 g snittet spidskål
150 g syltede rødløg

Opskrift – sådan laver du grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish

Æggewraps:
Skyl og hak persille. Blend eller pisk æg, ¾ af persillen, bagepulver, salt og peber til en ensartet konsistens.
Varm en pande op med olie. Steg 4 tynde æggewraps og lad dem køle let af.

Rødbedehummus:
Skræl rødbede og skær i 2x2 cm tern og kog dem møre i ca. 12 min. i vand der lige dækker.
Hæld vandet fra rødbederne. Blend rødbeder, kikærter, spidskommen, citronsaft, salt, olie og evt. lidt vand til en lækker cremet hummus.

Fyld:
Rens svampene, skær i grove stykker. Rist hårdt af på en pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.

Servering:
Hæld rødløgsrelish og snittet kål i skåle. Servér æggepandekagerne med rødbedehummus, kål og svampe. Top med rødløgsrelish og drys med den sidste persille.

Om RetNemt – måltidskassen, hvor du bestemmer fra uge til uge

Måltidskasser kan være en god måde at planlægge familiens aftensmadsmåltider på og undgå madspild ved kun at få leveret det, man skal bruge. Hvis man selv har mulighed for at sammensætte sin kasse, er det ikke besværligt at følge tommelfingerreglerne for sund og varieret kost.

Hos RetNemt kan du nemt designe din egen måltidskasse, så den passer præcis til jeres families behov.

Hver uge kan du frit vælge mellem 12 nye og nemme hverdagsretter, og du kan klikke de madvarer fra, som du og familien ikke er så vilde med.

RetNemt leverer alt, du skal bruge til sund, varieret og velsmagende aftensmad på bare 30 minutter.

Flere valgmuligheder – mere madglæde

Læs mere: retnemt.dk

Læs mere om: