Hovedretter

Frikadeller med rødbede-råkost

Ugens onsdagsopskrift er frikadeller med rødbederåkost. Få opskriften her

400 g hakket gris og okse
salt og peber
1 løg, revet
½ tsk. stødt allehånde
2 spsk. mel
1 dl mælk
1 æg
olie til stegning
ENDVIDERE:
300 g rødbeder
1 æble
saft af 1 pink grapefrugt
½ dl ristede græskarkerner
TILBEHØR:
½ kg ristede kartofler
Rør kødet med salt og peber, løg, allehånde, mel og mælk. Rør farsen godt sammen, og rør til sidst ægget i. Form farsen til frikadeller, og steg dem i lidt olie på en varm pande.
Skræl rødbederne, og riv dem groft eller i julienne. Skær æblet i tynde strimler, og bland rødbede og æble med grapefrugtsaften. Anret råkosten drysset med græskarkerner, og servér straks til frikadeller og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: