Anders Schønnemann
Hovedretter

Bøf med salviesmør og varm rødbedesalat

Ugens fredagsopskrift er bøf med salviesmør og varm rødbedesalat. Få opskriften her

Bøf med salviesmør og varm rødbedesalat til 2 personer (40 min)

Fredagsbøf! Vælg hellere én stor, tyk bøf end to flade. Den er nemmere at stege, og så kan man jo godt dele en bøf – bare den er tyk nok.
 
INGREDIENSER
RØDBEDER
800 g rødbeder
olivenolie
3 fed hvidløg i tynde skiver
salt
saft af 1 citron
1 håndfuld bredbladet persille
100 g feta
 
BØFFER
1-2 gode bøffer
olivenolie
salt og peber
50 g blødt smør
lidt salt
1 tsk. hvidvinseddike
1-2 spsk. hakket salvie
 
TILBEHØR
salat
 
Opskrift - sådan laver du bøf med salviesmør og varm rødbedesalat
 
1. Skræl rødbederne, og skær dem i terninger. Rist dem i olivenolie på en varm pande. Kom hvidløg ved, og steg dem møre. Hav tålmodighed, det kan godt tage 15-20 minutter. Krydr med salt og citronsaft. Vend de varme rødbeder med grofthakket persille og brud af feta lige inden servering.
 
2. Steg bøfferne rosa i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
 
3. Rør imens smørret med salt, eddike og salvie.
 
4. Anret bøfferne med salviesmør, og servér straks med rødbedesalat.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Grønkålssuppe med honning og peberbacon - Få opskriften her

TIRSDAG: Citronmarinerede svinespyd med tabouleh - Få opskriften her

ONSDAG: Old school sandwich med grønkål - Få opskriften her

TORSDAG: Miso-glaseret laks med nudelsalat - Få opskriften her