https://imgix.femina.dk/media/beb2b975a88e46c1bf5e62e80533fa61.jpg
Mad

Hakkebøf med grillet ratatouille

24. maj 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er hakkebøf med grillet ratatouille. Få opskriften her







2 tomater
ekstrajomfruolivenolie
1 fed hvidløg, revet
1 spsk. rødvinseddike
2 tsk. flydende honning
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie
salt og peber
1 lille squash i skiver
1 lille aubergine i skiver
1 rød peberfrugt i både
1 rødløg i tykke skiver
ekstrajomfruolivenolie
salt og peber
1 håndfuld basilikum, hakket
ENDVIDERE:
400 g hakket oksekød
salt og peber
groft brød
Kom en smule olie på tomaterne, og gril dem hele på en varm grill eller grillpande. Vend dem jævnligt, så de bliver godt mørke over det hele. Tag dem af panden, og lad dem køle af, indtil du kan røre ved dem. Flå skindet af dem, og hak tomatkødet. Rør tomat, olie, hvidløg, eddike, honning og olie sammen til en tyk dressing, og smag til med salt og peber.
Vend imens squash, aubergine, peberfrugt og rødløg med olien, og gril grøntsagerne på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber.
Form farsen til to eller fire hakkebøffer, og gril dem på panden eller grillen. Krydr med salt og peber.
Anret grøntsagerne på to tallerkener eller et lille fad, og kom dressingen over. Top med basilikum, og servér ratatouillen til hakkebøfferne med groft brød til.
Opskriften er til to personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bd36c9015b4049948e6de1fe79f7be44.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/3c921edbb8734a9c9bb2cc1ff9039516.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/286e54a755f04a6582519e586260378b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c2360650f3164ef685cbd0fd0b6ecac1.jpg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs også