Mad
10. oktober 2012Grøntsagsfrikadeller med gulerod, selleri og porre
Opskrift: Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre er ideelle, hvis du vil tabe dig. Frikadellerne er nemlig kaloriefattige, mens du samtidig får masser af gode grøntsager indenbords.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre (10-12 stk.)
Ingredienser
2 skiver groft sandwichbrød
1 dl mælk eller vand
¼ selleri
1 mellemstor gulerod
½ porre
½ løg
Lidt persille
2 æg
Salt, peber
Evt. lidt rasp
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Skær skorperne af brødet og læg det i blød i mælk eller vand.
Kør grøntsagerne et øjeblik i foodprocessoren og hæld det i en skål.
Rør udblødt brød, æg, salt, og peber i, til farsen er tilpas. Tilsæt evt. lidt rasp, hvis den er for tynd.
Form og steg frikadellerne i olie på en pande i, ca. 3 min. på hver side.