Trænger du til et skud vitaminer? Det får du i denne velsmagende grønkålssuppe.Få opskriften på grønkålssuppe med skinke og pasta her
GRØNKÅLSSUPPE
2 skalotteløg
300 g frisk grønkål
200 g bagekartofler
2 spsk. olivenolie til stegning
¾ l hønsebouillon
150 g mini-pasta
200 g kogt og røget skinke
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du grønkålssuppe med skinke og pasta
Pil og hak skalotteløgene. Rib og skyl grønkålen, og hak den groft. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Steg løgene i olie i en gryde, til de er klare. Vend kartoffelstykker i, og rør rundt et par minutter.
Hæld bouillon i gryden, læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Tilsæt hakket grønkål, og lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Rør pasta i, og lad det koge i 6-8 minutter, eller til den er mør.
Skær skinken i tern, rør den i suppen, og smag til med salt og peber.
TIP: Suppen mætter godt, men servér evt. et stykke groft brød til.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.