Mad
25. august 2010Frugtbar
Har du først smagt dem én gang, bliver du nødt til at lave nogle flere! Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere.
Af: Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
CA. 9 STK.
75 g sukker
2 spsk sirup
75 g smør
100 g havregryn
75 g nødder og kerner
75 g tørrede frugter
Prøv også:
Krydrede nødder Auberginedip Butterdej med pære og blåskimmelost OstespreadAvocadodip med grillede rejer
Tænd ovnen på 160 grader.
Varm sukker, sirup og smør op i en gryde.
Rør havregrynene i. Hak nødder, kerner og tørrede frugter og rør dem i.
Spred dejen ud på bagepapir - ca. 20x20 cm - og fold papirkanterne op omkring dejen, så den ikke løber ud.
Jævn evt. fladen ud med en paletkniv.
Bag kagen i 30 minutter.
Afkøl den og skær den i små stykker.