Mad
9. januar 2009

Frikassé med kylling

2 kyllingefileter1-2 gulerødder125 g grønne asparges¾ brik Karolines mælkesauce2 dl ærterSalt og peberKog kyllingefileterne i lidt letsaltet vand i ca
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/02fff69f7af24567afcb84f8eccf6577.jpg

2 kyllingefileter
1-2 gulerødder
125 g grønne asparges
¾ brik Karolines mælkesauce
2 dl ærter
Salt og peber

Kog kyllingefileterne i lidt letsaltet vand i ca. 8 min. Når der mangler ca. 4 min., kommes gulerødder i terninger og snittede asparges i.
Kog mælkesaucen op i en gryde. Skær kødet i tykke skiver og kom dem i saucen sammen med grøntsagerne. Kog op og spæd evt. med lidt kogevand. Smag til og servér.

Læs også