tun
Forretter

Tun-tataki med ærtespirer

af Timm Vladimir 21. februar 2018
Foto: Columbus Leth
”Tabemashou” betyder ”lad os spise” på japansk, og det er lige akkurat, hvad man får lyst til, når man ser en frisk tun-tataki. Her får du opskriften på tun-tataki med ærtespirer

Tun-tataki med ærtespirer

Tid: 15 minutter Antal personer: 4 (som forret)   DET SKAL DU BRUGE 350-400 g fersk  tun af sushikvalitet 4 spsk. ponzu 1-2 tsk. sesamolie  
  3 forårsløg 1 frisk rød chili 50 g ærtespirer shisokarse   PRØV OGSÅ: Tun-frikadeller med rodfrugtchips og chilimayo   Opskrift - sådan laver du tun-tataki med ærtespirer   Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande. Skær den i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener. Dryp med ponzu og sesamolie. Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks