tun
Forretter

Tun-tataki med ærtespirer

”Tabemashou” betyder ”lad os spise” på japansk, og det er lige akkurat, hvad man får lyst til, når man ser en frisk tun-tataki. Her får du opskriften på tun-tataki med ærtespirer

Tun-tataki med ærtespirer

Tid: 15 minutter
Antal personer: 4 (som forret)
 
DET SKAL DU BRUGE
350-400 g fersk 
tun af sushikvalitet
4 spsk. ponzu
1-2 tsk. sesamolie
 
 
3 forårsløg
1 frisk rød chili
50 g ærtespirer
shisokarse
 
PRØV OGSÅ: Tun-frikadeller med rodfrugtchips og chilimayo
 
Opskrift - sådan laver du tun-tataki med ærtespirer
 
Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande. Skær den i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener. Dryp med ponzu og sesamolie. Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks