Forretter

Omelet med svampe

12. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Start dagen med en skøn omelet. Få opskriften på omelet med svampe her

DET SKAL DU BRUGE: 3 æglidt salt2 spsk. koldt vandENDVIDERE:300 g portobellosvampelidt olie til stegning1 tsk. rørsukker3 spsk. soja½ bundt forårsløg i tyndeskiver200 g cherrytomater i halveevt. rugbrødSÅDAN GØR DU:Pisk æg, salt og vand sammen, og steg to omeletter på to små pander eller en stor i lidt olie. Skær svampene i skiver, og rist dem i en smule olie på en varm pande. Kom sukker påog derpå soja, og lad sojaen koge næsten væk. Servér omeletterne med ristede svampe, forårsløg og cherrytomater. Spis evt. rugbrød til.TIP: Når du steger omeletter, er det nemmest at gøre det på små pander. Lad æggemassen sætte sig stille og roligt, hele vejen igennem, fold omeletten på midten, og servér.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole