Forretter

Kyllingesalat asian style

13. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Salaten kan sagtens tages med i madpakken. Få opskriften på kyllingesalat asian style her

DET SKAL DU BRUGE: 30 g ristede cashewnødder1 spsk. peanutbutter2 spsk. soja2 spsk. koldt vand1 tsk. agavesirup (ellerahornsirup)saft af 1 limeENDVIDERE:1 kyllingebrysten smule olie1 romainesalati grove stykker2 dl kogte kikærter(knap 1 dl tørrede)1 rød chili i tynde skiver1 avokado i skiver1 spsk. sesamfrø50 g ristede cashewnødder1 lille bundt koriander, plukketSÅDAN GØR DU:Blend 30 g cashewnødder fint i en foodprocessor eller minihakker. Kom peanutbutter, soja, vand, sirup og limesaft i, blend igen, og smag til. Pensl kyllingebrystet med olie, og gril det på en varm grillpande, til det er gennemstegt. Krydr med salt, lad det køle lidt, og skær det i skiver. Vend salat, kikærter og chili med dressingen, og anret med kylling, avokado, sesamfrø, cashewnødder og koriander.TIP: Denne salat kan sagtens tages med i madpakken. Lav dressingen knap så syrlig, dryp alle ingredienserne med lidt limesaft, og opbevar dressingen ved siden af, indtil du skal spise. Bør dog opbevares i køleskab, medmindre du spiser den inden for to timer.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole