butterdejssnegle
Forretter

Butterdejssnegle med pesto

af Timm Vladimir 28. august 2017
Foto: Columbus Leth
Ost, pesto og butterdej – så bliver det ikke bedre! Her får du opskriften på sprøde butterdejssnegle med pesto

Butterdejssnegle med pesto

  Tid: 20 minutter. Bagetid: 13 minutter Antal: 8-10 stk.  
  DET SKAL DU BRUGE 1 rulle butterdej 50 g pinjekerner 2 fed hvidløg  
  75 g parmesan 1 håndfuld basilikum 1 dl olivenolie 1 spsk. balsamicoeddike salt og friskkværnet peber   PRØV OGSÅ: Lækre butterdejssnegle med skinke og oliven  

Opsksrift - sådan laver du butterdejssnegle med pesto

  Tænd ovnen på 180°. Tag butterdejen ud af køleskabet. Rist pinjekerner let på en tør pande. Pil hvidløg. Riv parmesan. Blend ²⁄₃ af pinjekernerne sammen med hvidløg, ²⁄₃ af parmesanen, basilikum, olie, eddike, salt og peber i en blender eller minihakker til en ensartet pesto. Smør pestoen jævnt ud på butterdejen. Drys de resterende pinjekerner over, og rul dejen sammen som en roulade. Skær den i 2-3 cm tykke snegle, sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt flade. Drys resten af parmesanen over. Bag pestosneglene i ovnen i 12-13 minutter, til osten er gylden.   PRØV OGSÅ: Små tomattærter med gedeost