https://imgix.femina.dk/media/ea99386a8b8147448d1eecd3798cd53a.jpg
Mad

Estragonkylling med salat

2. august 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er estragonkylling med salat. Få opskriften her






2 kyllingebryster, gerne
med skind
en smule olie til stegning
salt og peber
½ dl piskefløde
2-3 spsk. citronsaft
3-4 stilke estragon, plukkede
1 tsk. dijonsennep
ENDVIDERE:
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
1 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. olivenolie
salt og peber
100 g rucola
1 lille rødløg i skiver
200 g små tomater,
i mundrette stykker
TILBEHØR:
400 g kogte nye kartofler
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag til med salt og peber. Vend rucola, løg og tomater med dressingen lige inden servering.
Rist imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber, og tag dem af panden. Hæld fløde, citron, estragon og sennep på panden, og lad det koge op. Kom kyllingen tilbage på panden, og vend den med saucen. Tag den af panden, og servér med salat og kartofler til.
TIP: Kog gerne kartofler til både tirsdag og onsdag samtidig.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5469af5827f74040bcb5ee747b14111e.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/3cb49606bd584be2be108c60b9881e7d.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/0a80a8231dbb4af2b0ac90cf7bfdef6a.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bdd8e6d3aaf245bb9b9773700f5e22a2.jpg

Læs også