Yoghurt med bærkompot og honning til 4 personer
INGREDIENSER
6 dl yoghurt naturel (evt. hjemmelavet yoghurt,
se opskriften her)
BÆRKOMPOT
500 g blandede bær, f.eks. jordbær, hindbær og blåbær
1 vaniljestang
1 dl vand
1 tsk. friskrevet ingefær
250 g sukker
flydende honning
Opskrift - sådan laver du yoghurt med bærkompot og honning
1. Bærkompot: Rens bærrene. Skær jordbærrene i mindre stykker. Flæk vaniljestangen. Varm bærrene op i en gryde sammen med vand, ingefær og vaniljestang. Lad det småkoge i 5 minutter. Hæld sukkeret i, og rør, til det er opløst.
2. Tag gryden fra varmen, og lad kompotten trække i 15 minutter. Tag bærrene op med en hulske, og læg dem i et rent sylteglas. Hæld lagen over. Afkøl.
3. Servering: Hæld yoghurt i 4 glas, og hæld bærkompot over. Dryp med honning.
PRØV OGSÅ: Kold yoghurt-mousse med ribs