Desserter
23. juli 2013Vaniljeis med lakridsknas og hindbærcoulis
Skøn kombination af vanilje, lakrids og hindbær
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Tid: 20 min.
Dette skal du bruge
25 g fuldkornsrugbrød, ½ skive
2-3 lakridsbolsjer (ca. 15 g) eller 1 spsk sukker blandet med lidt lakridspulver
100 g friske hindbær
2 tsk sukker
150 g fedtfattig vaniljeis, f.eks. Isis eller Åblomst
Sådan gør du
1. Smuldr brødet og knus bolsjerne godt.
2. Bland brød og bolsjer og rist det, til det karamelliserer. Køl af.
3. Tag nogle af de flotteste hindbær fra til pynt og mos resten. Smag dem til med sukker.
4. Fordel isen i 2 glas og anret hindbærmos og lakridsknas over.
Pynt med bær og servér.