Desserter

Sprøde chokoladesnitter

9. maj 2012
af Marianne Liljenberg
Foto: Erik Karlson og Anders Norrsell/All Over PRESS
En anderledes opskrift på små, sprøde chokoladekager - nemlig chokoladesnitter. Prøv dem - de vil gøre lykke ved kaffebordet!

Opskrift på små, sprøde chokoladekager: chokoladesnitter

Ca. 40-50 stk., Tid: ca. 25 min.

Ingredienser til chokolade-snitter200 g blødt smør2½ dl lyst muscovado-sukker1 æg5 dl hvedemel1 dl kakao1 spsk vaniljesukker1½ tsk bagepulverÆg til pensling

Tilberedning af chokolade-snitterRør smør og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør. Bland de tørre ingredienser og sigt det i dejen. Rør det hurtigt sammen og del dejen i tre stykker.

Rul hvert stykke dej ud til bagepladens længde og læg den på bagepapir på pladen. Tryk dejen lidt flad og giv den evt. lidt fine striber på langs, pensl med sammenpisket æg og bag ved 180 grader i ca. 12 min.

Tag ud og skær ud i skrå bidder, inden kagerne er helt afkølet.