popcorn
Desserter

Popcorn med salt & karamel

22. februar 2018
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Man kan ikke nøjes med bare at spise en enkelt, for popcorn med salt og karamel er uhyre vanedannende. Her får du opskriften på popcorn med salt & karamel

Popcorn med salt & karamel

  Tid: 10 minutter Mængde: 1 skål   DET SKAL DU BRUGE ½ spsk. smør 1 dl tørrede majskorn ½ tsk. flagesalt  
  KARAMEL 3 spsk. ahornsirup 1 spsk. smør  
  PRØV OGSÅ: Chokoladekage med popcorn og karamel  

Opskrift - sådan laver du popcorn med karamel og salt

  1. Opvarm en gryde med låg ved høj varme, og tilsæt smør. Hæld majskornene i gryden, og læg straks låget på, da kornene hurtigt begynder at poppe. Ryst gryden, indtil alle majskornene er poppet. Hæld dem over i en skål.   2. KARAMEL: Hæld ahornsirup og smør i gryden, og skru ned til middel varme. Når det begynder at boble, er karamellen klar til at blive hældt over popcornene. Vend dem rundt, så karamellen fordeler sig i hele skålen.   3. Drys popcornene med flagesalt, og servér, mens de stadig er lune.   TIP: Servér popcornene i hjemmelavede papirkræmmerhuse eller færdigkøbte papirposer.