popcorn
Desserter

Popcorn med salt & karamel

Man kan ikke nøjes med bare at spise en enkelt, for popcorn med salt og karamel er uhyre vanedannende. Her får du opskriften på popcorn med salt & karamel

Popcorn med salt & karamel

 
Tid: 10 minutter
Mængde: 1 skål
 
DET SKAL DU BRUGE
½ spsk. smør
1 dl tørrede majskorn
½ tsk. flagesalt
 
 
KARAMEL
3 spsk. ahornsirup
1 spsk. smør
 
Den perfekte julegave-idé – giv et abonnement på FEMINA. 5 numre for 150 kr. >
 
PRØV OGSÅ: Chokoladekage med popcorn og karamel
 

Opskrift - sådan laver du popcorn med karamel og salt

 
1. Opvarm en gryde med låg ved høj varme, og tilsæt smør. Hæld majskornene i gryden, og læg straks låget på, da kornene hurtigt begynder at poppe. Ryst gryden, indtil alle majskornene er poppet. Hæld dem over i en skål.
 
2. KARAMEL: Hæld ahornsirup og smør i gryden, og skru ned til middel varme. Når det begynder at boble, er karamellen klar til at blive hældt over popcornene. Vend dem rundt, så karamellen fordeler sig i hele skålen.
 
3. Drys popcornene med flagesalt, og servér, mens de stadig er lune.
 
TIP: Servér popcornene i hjemmelavede papirkræmmerhuse eller færdigkøbte papirposer.
 
 
Læs mere om: