

Påskeæg med citronlikør og hvid chokolade
1. april 2015Påskeæg med citronlikør - 12 stk.
INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG:
400 g Original ODENSE Marcipan
1/2 dl limoncello (citronlikør)
1 tsk. revet citronskal
1 dl flormelis
200 ODENSE Mørk Overtræk
100 g ODENSE Hvid Chokolade
1 tsk. revet citronskal
SÅDAN LAVER DU PÅSKEÆG MED CITRONLIKØR:
1. Rør marcipanen med limoncello eller anden citronlikør, citronskal og flormelis. Form marcipanen til 12 æg, brug gerne lidt flormelis på hænderne, og sæt dem på bagepapir.
2. Smelt overtræk over vandbad eller temperer chokoladen. Overtræk æggene med chokoladen og sæt dem på bagepapir.
3. Smelt den hvide chokolade forsigtigt over vandbad, og fyld den i en sprøjtepose. Sprøjt tynde striber af hvid chokolade på de størknede æg.
4. Drys med en smule revet citronskal. Servér æggene når chokoladen er stivnet.
Se flere opskrifter på påskeæg og andre lækkerier på odense-marcipan.dk
Læs også
