Desserter

Påskeæg med citronlikør og hvid chokolade

af Charlotte Hallbæck 1. april 2015
Påskeæg hører påsken til! Lav dem selv, og overrask familie og venner med en sød, lille værtindegave til påskefrokosten. Her får du opskriften på påskeæg med citronlikør, citronskal og hvid chokolade

Påskeæg med citronlikør - 12 stk.

 

INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG:

400 g Original ODENSE Marcipan

1/2 dl limoncello (citronlikør)

1 tsk. revet citronskal

1 dl flormelis

200 ODENSE Mørk Overtræk

100 g ODENSE Hvid Chokolade

1 tsk. revet citronskal

 

SÅDAN LAVER DU PÅSKEÆG MED CITRONLIKØR:

1. Rør marcipanen med limoncello eller anden citronlikør, citronskal og flormelis. Form marcipanen til 12 æg, brug gerne lidt flormelis på hænderne, og sæt dem på bagepapir.

2. Smelt overtræk over vandbad eller temperer chokoladen. Overtræk æggene med chokoladen og sæt dem på bagepapir.

3. Smelt den hvide chokolade forsigtigt over vandbad, og fyld den i en sprøjtepose. Sprøjt tynde striber af hvid chokolade på de størknede æg.

4. Drys med en smule revet citronskal. Servér æggene når chokoladen er stivnet.

 

Se flere opskrifter på påskeæg og andre lækkerier på odense-marcipan.dk