Påskeæg hører påsken til! Lav dem selv, og overrask familie og venner med en sød, lille værtindegave til påskefrokosten. Her får du opskriften på påskeæg med citronlikør, citronskal og hvid chokolade
Påskeæg med citronlikør (12 stk.)
INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG:
400 g Original Odense Marcipan
1/2 dl limoncello (citronlikør)
1 tsk. revet citronskal
1 dl flormelis
200 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
1 tsk. revet citronskal
Opskrift - sådan laver du påskeæg med citronlikør:
Rør marcipanen med limoncello eller anden citronlikør, citronskal og flormelis. Form marcipanen til 12 æg, brug gerne lidt flormelis på hænderne, og sæt dem på bagepapir.
Smelt overtræk over vandbad eller temperer chokoladen. Overtræk æggene med chokoladen og sæt dem på bagepapir.
Smelt den hvide chokolade forsigtigt over vandbad, og fyld den i en sprøjtepose. Sprøjt tynde striber af hvid chokolade på de størknede æg.
Drys med en smule revet citronskal. Servér æggene når chokoladen er stivnet.