Mocca eclairs
Desserter

Mocca eclairs

13. september 2012
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
De franske eclairs er noget af det fineste og lækreste, du kan sætte på dit kagebord - her får du opskriften på eclairs med mocca.

Mocca eclairs

Det skal du bruge til mocca eclairs:

(14 stk.)120 g smør2 dl vand150 g mel4 æg2½ dl piskefløde1 spsk flormelis1 spsk pulverkaffeGlasur rørt af flormelis, pulverkaffe og vand

Var du vild med de eclairs? Så prøv også disse fem andre lækre kager

Sådan laver du mocca eclairs:

Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Kom melet i og slå dejen sammen med en grydeske, til den er sammenhængende og slipper grydekanten. Afkøl lidt.

Pisk æggene sammen og rør i dejen, lidt efter lidt, til dejen er glat.

Sprøjt dejen ud med en riflet tylle med god afstand på en bageplade. Bag ved 200 grader i 25-30 min. Ovndøren må IKKE åbnes de første 20 min.

Klip et lille hul i vandbakkelserne, når de kommer ud. Afkøl. Pisk fløden og vend flormelis og kaffe i.

Fyld cremen i kagerne og pynt med glasur.

Vi er vilde med vandbakkelser - prøv også vores opskrift på kartoffelkager

Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.