Desserter

Italiensk panforte med chokolade

af Beagle Iuel-Brockdorff 15. december 2009
Foto: Bjørn Jakobsen
Ægte italiensk konfektkage

100 g cashewnødder 100 g mandler 100 g pekannødder 100 g pistacienødder 300 g tørrede frugter: en blanding af dadler, rosiner, sultanas og figner 100 g flormelis 100 g mild honning 100 g mørk chokolade ½ tsk revet muskatnød 1 spsk mel ½ tsk kanel

Hak alle nødderne groft og læg dem i en skål sammen med frugten. Dadler og figner skal skæres i mindre stykker.

Smelt flormelis, honning og chokolade forsigtigt sammen. Bland frugt og nødder i, sammen med krydderier og mel.

Det er nemmest at ælte det sammen med hænderne.

Pres massen i en smurt springform og bag ved 150 ­grader i ca. 30 min.

Afkøl og drys med sigtet flormelis. PRØV OGSÅ:  

 

Sønderjyske rugbrødslagkager

 

 

Ingefærkage

 

Aberdeen Biscuits

 

Sticky date cake

 

Cupcakes