toblerone
Mad

Hjemmelavet Toblerone

15. maj 2017
af Emma Martiny, Fra kogebogen "Fabelagtige fristelser", FADL’s forlag)
Foto: Mathilde Vesterherup
Lav selv de søde trekantede chokoladetoppe i en lidt sundere udgave. Her får du opskriften på hjemmelavet Toblerone

Hjemmelavet Toblerone

Tid: 20 minutter. Hviletid: 30 minutter Antal: 30 stk. DET SKAL DU BRUGE 100 g mørk chokolade 50 g mandelsmør 1 spsk. honning 1 tsk. vaniljepulver 25 g mandler 1 form på 20 x 30 cm
PRØV OGSÅ: Skift Toblerone ud med disse lækre hjemmelavede flødeboller uden sukker

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet Toblerone

Beklæd formen med bagepapir. Smelt forsigtigt chokoladen i en lille kasserolle, og tag den af varmen. Rør mandelsmør, honning og vaniljepulver godt sammen med chokoladen i kasserollen. Hak mandlerne groft, og rør dem i chokoladeblandingen. Fordel chokoladen i formen. Stil den i køleskabet, indtil den er stivnet. Skær den ud i mundrette trekanter, og nyd. TIP: Mandelsmør kan købes i helsekostbutikker, men du kan også lave dit eget ved at riste mandler i ovnen og herefter blende dem helt fint med lidt salt. Opskriften er fra madskribent Emma Martinys kogebog ”Fabelagtige fristelser” (FADLs forlag). Bogen indeholder 100 desserter og andre søde sager med fokus på sundhed, så der er skruet ned for sukkeret og op for smagen og de naturlige råvarer.
https://imgix.femina.dk/1718-fabelagtige-fristelser.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også