Desserter

Hjemmelavede påskeæg med nougatcrunch

7. april 2014
af Odense Marcipan
Påskeæg med nougatcrunch er nemme at lave, og så smager de vildt godt. Lav dem til dine børn eller med dine børn. Alle kan være med. Og så er det jo virkelig sejt at give hjemmelavede påskeæg til dem, man har drevet gæk med.

Påskeæg med nougatcrunch (10 stk.)

 

INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG

  50 g brændte mandler 100 g nougat 400 g Original Odense Marcipan 200 g lys overtræk eller mælkechokolade Lidt smeltet hvid chokolade Lidt finthakkede brændte mandler til pynt  

Opskrift - sådan laver du påskeæg med nougatcrunch

  1. Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler.    2. Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter eller til de er frosne.   3. Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg og læg dem på bagepapir.   4. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul og lav mønstre på æggene. Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.   5. Lad chokoladen sætte sig og servér dine påskeæg kølige eller fra køleskab.   Anvendes chokolade som overtræk på dine påskeæg, kan du finde en guide til temperering af chokoladen under Den Søde Skole på www.odense-marcipan.dk   PRØV OGSÅ: Påskeæg med svesker og rom