Påskeæg med nougatcrunch (10 stk.)
INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG
- 50 g brændte mandler
- 100 g nougat
- 400 g Original Odense Marcipan
- 200 g lys overtræk eller mælkechokolade
- Lidt smeltet hvid chokolade
- Lidt finthakkede brændte mandler til pynt
Opskrift - sådan laver du påskeæg med nougatcrunch
- Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler.
- Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter eller til de er frosne.
- Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg og læg dem på bagepapir.
- Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul og lav mønstre på æggene. Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.
- Lad chokoladen sætte sig og servér dine påskeæg kølige eller fra køleskab.
Anvendes chokolade som overtræk på dine påskeæg, kan du finde en guide til temperering af chokoladen på www.odense-marcipan.dk eller ved at trykke her.
Læs også
Mad
Påskeæg med svesker og rom