Desserter

Glutenfri småkager med citron

27. maj 2013
af Aase Dotterud og Mette Sundsbø
foto: Synøve Dreyer
Opskrifter: Er der noget bedre en lækre småkager med et pift af syrlighed på en varm saommerdag? NEJ! Lækre sommersmåkager med citron, perfekte til eftermiddagssolen

Glutenfri småkager med citron

Ingredienser(ca. 50 stk.)125 g smør1½ dl sukker2 tsk vaniljesukkerRevet skal af 1 øko-citron1 æg4 dl majsmelLÆS MERE: Prøv også en lækker citrontærte, den er saftig, frisk og uimodståelig. Se opskriften her

FremgangsmådeRør blødt smør, sukker og vaniljesukker sammen.Tilsæt revet citronskal og æg. Rør til sidst majsmel i. Ælt dejen let.Tril til små kugler. Læg dem på bagepapir på bagepladen og mas dem flade med en gaffel.Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Afkøles på en rist og opbevares i en tæt boks.LÆS MERE: Citron og hyldeblomst er et godt makkerpar når solen bager - kombiner dem i en frisk hjemmelavet is, se opskriften her