Desserter

Choko-kokosdrøm

22. juli 2013
af Mette Holmgren
Ca. 10-12 små stykkerChokobund115 g smeltet smør115 g sukker1 æg30 g kakaopulver30 g hvedemelKokostop200 g blødt smør200 g sukker4 æg150 g mel1 tsk.

Ca. 10-12 små stykker

Chokobund

115 g smeltet smør115 g sukker1 æg30 g kakaopulver30 g hvedemel

Kokostop

200 g blødt smør200 g sukker4 æg150 g mel1 tsk. bagepulver1,5 dl skyr100 g kokosmelFå også Mette Holmgrens opskrift på glutenfri kokos-blåbærsnitterSådan gør duStart med at lave chokoladebunden. Pisk smeltet smør og sukker luftigt. Tilsæt æg, kakaopulver og til sidst melet. Fordel dejen i et tyndt lag i en form og bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 15 min. Vær opmærksom på, at chokoladebunden ikke skal være færdigbagt, før du lægger det næste lag ovenpå.

Imens klargør du kokostoppen. Rør smør og sukker godt og tilsæt herefter æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver og kokosmel i dejen og tilsæt til sidst skyr. Fordel forsigtigt kokostoppen over den halvbagte chokoladebund og bag yderligere i 30-40 min. ved 175 grader (varmluft). Pas på ikke at overbage kagen - den skal være lidt klæg.

Få flere af Mette Holmgren kageopskrifter på hendes blog Feinschmager her