rabarber
Desserter

Bagte rabarber med lakridsskyr

2. juni 2016
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Jeg er ikke fortaler for at blande lakrids i alt, men i denne dessert er lakridssmagen virkelig et perfekt match til de syrlige rabarber. Her får du opskriften på bagte rabarber med lakridsskyr

Bagte rabarber med lakridsskyr til 4 personer

Tid: 10 minutter. Bagetid: 20 minutter

DET SKAL DU BRUGE 4-6 stilke rabarber 2 spsk. sukker 8 makroner   LAKRIDSSKYR 3 dl skyr 1 dl piskefløde 1-2 spsk. lakridssirup   PRØV OGSÅ: Rabarber-kage med marengslåg  

Opskrift - sådan laver du bagte rabarber med lakridsskyr

  1. BAGTE RABARBER: Tænd ovnen på 200°. Rens rabarberne, og skær dem i stykker på 5-7 cm. Fordel rabarberstykkerne i en bradepande, og drys sukker over. Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er møre, og lad dem køle af.   2. LAKRIDSSKYR: Rør skyr og fløde sammen, og vend lakridssirup i.   3. SERVERING: Anret rabarber, lakridsskyr og makroner i portionsskåle, og servér.   PRØV OGSÅ: Timm Vladimirs mors rabarbercrumble