Desserter

Bagte rabarber med lakridsskyr

Jeg er ikke fortaler for at blande lakrids i alt, men i denne dessert er lakridssmagen virkelig et perfekt match til de syrlige rabarber. Her får du opskriften på bagte rabarber med lakridsskyr

Bagte rabarber med lakridsskyr til 4 personer

Tid: 10 minutter. Bagetid: 20 minutter

DET SKAL DU BRUGE
4-6 stilke rabarber
2 spsk. sukker
8 makroner
 
LAKRIDSSKYR
3 dl skyr
1 dl piskefløde
1-2 spsk. lakridssirup
 
PRØV OGSÅ: Rabarber-kage med marengslåg
 

Opskrift - sådan laver du bagte rabarber med lakridsskyr

 
1. BAGTE RABARBER: Tænd ovnen på 200°. Rens rabarberne, og skær dem i stykker på 5-7 cm. Fordel rabarberstykkerne i en bradepande, og drys sukker over. Bag dem i ovnen i
20 minutter, til de er møre, og lad dem køle af.
 
2. LAKRIDSSKYR: Rør skyr og fløde sammen, og vend lakridssirup i.
 
3. SERVERING: Anret rabarber, lakridsskyr og makroner i portionsskåle, og servér.
 
PRØV OGSÅ: Timm Vladimirs mors rabarbercrumble