
Æblekage med creme
7. september 2013Intet slår en hjemmebagt æblekage om efteråret! Selvfølgelig med æbler du lige har hentet ude i haven.
Denne opskrift giver en dejlig bagt æblekage med lækker kagecreme, så du får en utroligt blød og delikat æblekage.
Æblekage med creme
Det skal du bruge1 brev bagefast kagecreme½ l let- eller sødmælkCa. 600 g æbler300 g smør300 g sukker4 æg300 g mel2 tsk bagepulver1 spsk vaniljeCa. 50 g sukker til drys
Mangler du en opskrift på klassisk æblekage? Den får du her!
Sådan laver du æblekage med cremeTilbered kagecremen efter anvisning på emballagen.
Tænd ovnen på 180 grader.
Vask og skær æblerne i tynde skiver. Pisk smør og sukker sammen. Rør æggene i, et ad gangen. Hæld mel, bagepulver og vanilje i dejen og rør godt.
Hæld dejen til din æblekage i en foret bageform, 35 x 30 cm, fordel æblerne ovenpå og drys sukker over. Fordel cremen på din æblekage og bag den i ca. 35 min.
Afkøl den færdigbagte æblekage helt og lad den gerne stå og sætte sig før den serveres.
Server æblekage med creme til eftermiddagskaffen eller sammen med en dampende varm kop te.
Er du mere til chokoladekage end æblekage, så prøv at klikke dig igennem vores store galleri med lækre opskrifter med chokolade.
25 opskrifter med chokolade
Læs også
