Brød og bagværk
10. februar 2011

Teatime: Rugbrøds-snitter med laks

Opskriften er en del af det komplette klassiske teselskab. Her får du opskriften på rugbrødssnitter med laks og en praktisk indkøbsliste
Af: Louisa Lorang
Teatime: Rugbrøds-snitter med laks

Foto Anders Schønnemann

(20 små snitter)
5 skiver rugbrød (gerne firkantet)
en smule olivenolie
flagesalt
200 g flødeost
1 bundt dild, plukket
1 bundt purløg
2-3 spsk. citronsaft
250 røget laks i tynde skiver
PYNT:
plukket dild
citronbåde
Skær rugbrødet i kvarter, og læg det på bagepapir. Dryp det med olie, drys med lidt salt, og rist brødet i en forvarmet ovn ved 180°, til det er sprødt. Lad brødet køle af.
Hak imens dild og purløg helt fint, og rør det med flødeost og citronsaft. Smør ostecremen på brødene, og top med tynde skiver af røget laks. Pynt med plukket dild, og anret på et fad med citronbåde.

SÅDAN BLIVER DET ENDNU NEMMERE:
Rør flødeostecremen op til 1 døgn før brug. Opbevar den på køl.
Rist rugbrødet et par timer inden brug. Opbevar det ved stuetemperatur.

FÅ INDKØBSLISTEN HER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6789c75f3aef4015aab6babd47c16fb7.jpg

Blommemarmelade og briocher

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/f3042e70186b4beeb2d87af6f0413f36.jpg

Chokoladecupcakes

Få opskriften her

Læs mere om:

Læs også