Spinatfocaccia

Foto: Bjørn Jakobsen
Spinatfocaccia (15 min. + 2 x 45 min. hævning + 20 min. Bagning)
Ingredienser
(Til 1 stort brød, mindst 12 skiver)
25 g gær
3 dl vand
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
150 g fuldkorns durumhvede
100 g frisk babyspinat
300 g hvedemel
1 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, olivenolie, durummel og spinat.
2. Lad dejen trække i 10 min. og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve under et fugtigt viskestykke i 45 min.
3. Slå dejen ned og form den til et stort fladt brød. Drys med flagesalt og lad det hæve til dobbelt størrelse - det tager ca. 45 min.
4. Bag brødet ved 210 grader i ca. 25 min.
Energi pr. skive: 151 kcal.
Fordelt på: protein 11%,
kulhydrat 77%, fedt 12%
LÆS MERE: Er du vild med focaccia, så prøv også en focacciaopskrift med skinke, her
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.