https://dk-femina-backend.imgix.net/media/900a689567834792a5a1d516a8e9464a.jpg
Brød

Knækbrød med æbler

16. marts 2011
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Knækbrød er det nye rugbrød - eller i hvert fald et sundt alternativ – og det er nemt at bage. Her er opskriften på nogle lækre, sprøde knækbrød med æbler






(24 stk.)
1¾ dl vand
10 g gær
2 tsk. salt
1 dl æble (blendet)
1 dl Finax Økologiske Græskarkerner
1 dl Finax Økologiske Solsikkekerner
1 tsk. honning
4 dl Finax Hvedemel
Bland gær og vand let sammen. Tilsæt salt, æble, græskarkerner, solsikkekerner og honning. Tilsæt hvedemelet, lidt ad gangen. Ælt dejen i ca. 10 minutter. Del den i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm's tykkelse.
Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220° (200° i varmluftovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne. Lad knækbrødene køle af på en rist.
Find flere spændende opskrifter på www.finax.com

RELEVANTE LINKS

https://dk-femina-backend.imgix.net/legacy/media/3032b13dc93b43c793dfd201b526ce46.jpg

https://dk-femina-backend.imgix.net/legacy/media/c7ec011d75314092a71690652221ef07.jpg

https://dk-femina-backend.imgix.net/legacy/media/04b3f9d69b0e431d8c5a4e60a6b321a2.jpg

Læs også