
Knækbrød med æbler
16. marts 2011
(24 stk.)
1¾ dl vand
10 g gær
2 tsk. salt
1 dl æble (blendet)
1 dl Finax Økologiske Græskarkerner
1 dl Finax Økologiske Solsikkekerner
1 tsk. honning
4 dl Finax Hvedemel
Bland gær og vand let sammen. Tilsæt salt, æble, græskarkerner, solsikkekerner og honning. Tilsæt hvedemelet, lidt ad gangen. Ælt dejen i ca. 10 minutter. Del den i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm's tykkelse.
Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220° (200° i varmluftovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne. Lad knækbrødene køle af på en rist.
Find flere spændende opskrifter på www.finax.com
RELEVANTE LINKS


