Brød og bagværk
19. november 2009

Chokoladekage - få opskriften på den lækre og svampede chokoladekage

Elsker du også chokoladekage, så prøv denne opskrift på en let og lækker chokoladekage med masser af chokolade og få ingredienser
Af: Redaktionen
Chokoladekage - få opskriften på den lækre og svampede chokoladekage

Ingredienser til svampet chokoladekage

200 g sukker
2 æg
100 g smør
100 g mørk chokolade (Vær opmærksom på at chokoladen skal være omkring 60 %)
60 g mel

Sådan laver du svampet chokoladekage

  • Pisk æg og sukker hvidt.
  • Tilsæt smeltet, afkølet smør og smeltet, afkølet chokolade lidt efter lidt.
  • Sigt melet i.
  • Hæld dejen i en teflonbelagt form, helst beklædt med bagepapir, så er det nemmere at få din chokoladekage hel ud af formen.
  • Bages i ca. 15 min. ved 200 grader.
  • Tag den færdigbagte kage ud ad formen, og lad den afkøle på bagerist.
  • Chokoladekagen er meget fugtig og svampet, lige når den tages ud, men den bliver god og fin, når den er afkølet.

Lige før du serverer chokoladekagen, så kan du eventuelt pynte den med flormelis.

Læs også