
Børnenes yndlingscurry
13. oktober 2011Aftensmaden skal både være sund, nærende og dække hele familiens smag. Synes du, at det er en udfordring at finde på noget nyt hver dag? Få TV-baronessen Caroline Flemings kogebogs-tips til at lave mad, som smager dine børn.
Børnenes yndlingscurry
4 personer
Ingredienser:
2 spsk. vindruekerneolie
1 lille løg, skåret i fine tern
1 æble, skåret i fine tern
1 banan, skåret i fine tern
1 tsk. mild karrypulver
4 dl kokosmælk
2 kyllingefileter, skåret i små tern
evt. persille til pynt
Sådan gør du:
Varm olien i en gryde, og svits løget i 3 minutter. Tilsæt æble og banan, og steg det i 4 minutter. Drys karry over, og rør godt rundt. Hæld kokosmælken over, og lad det simre under låg i 12 minutter. Hæld det hele i en blender, blend og så tilbage i gryden. Læg kyllingestykkerne i, og lad curryen simre i yderligere 5 minutter.
Server den med ris til. Pynt evt. med persille.
Få også den lækre opskrift på kartofler med tomatpesto, bønner og oliven på familiejournal.dk