wraps

Wraps med stegt kylling og tomatsalsa

7. juli 2016
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Kom godt i gang med ugen med en nem og lækker omgang wrap. Her får du opskriften på wraps med stegt kylling og tomatsalsa

Wraps med stegt kylling og tomatsalsa til 4 personer

Tid: 25 minutter   DET SKAL DU BRUGE 400 g kyllingefilet lidt olie til stegning 1 spsk. sojasauce   TOMATSALSA 50 g soltørrede tomater 4 tomater 2 spsk. solsikkekerner 1 bundt forårsløg salt og friskkværnet peber 2 spsk. olivenolie 1 spsk. balsamicoeddike   TIL SERVERING 4 tortillaer 1 bakke frisk babyspinat (eller en færdig C-salat fra fakta) 1 bundt basilikum   PRØV OGSÅ: Tyrkiske vegetar-wraps med tzatziki og tomatsalsa  

Opskrift - sådan laver du wraps med stegt kylling og tomatsalsa 

  1. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side. Dryp de stegte kyllingefileter med sojasauce. Lad kødet køle lidt af, og skær det i skiver.   2. TOMATSALSA: Skær soltørrede tomater i små tern. Skyl tomater, skær dem i kvarter; fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern. Rist solsikkekerner let på en tør pande, og bland dem med de 2 slags tomat. Rens forårsløg, hak dem fint, og bland dem i salsaen. Krydr med salt og peber. Vend salsaen rundt med olie og eddike.   3. SERVERING: Varm tortillaerne i ovnen eller 1 minut på hver side på en tør pande. Skyl og tør babyspinat. Læg spinat, kyllingekød og salsa på hver tortilla. Drys med basilikumblade, rul sammen, og servér straks.   Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis
fakta
madplan