Aftensmad

Thaikrydrede tigerrejer

af Camilla Zarah Lawes 12. august 2013
Foto: Bjørn Jakobsen
8 MIN.Thaikrydrede tigerrejerDette skal du bruge200 g tigerrejer1 hjertesalatLidt rucolaHavsalt, friskkværnet peberOlivenolieLimeMarinade½ finthakket

8 MIN.

Thaikrydrede tigerrejer

Dette skal du bruge200 g tigerrejer1 hjertesalatLidt rucolaHavsalt, friskkværnet peberOlivenolieLimeMarinade½ finthakket rød chili3 finthakkede fed hvidløg2 spsk solsikkeolie2 cm fintrevet ingefærPrøv også surf'n'turf-burgeren med oksekød og tigerrejerSådan gør duFjern skallerne fra rejerne, lad det sidste led og halen sidde. Skær et lille snit i ryggen og fjern tarmstreng.Blend ingredienserne til marinaden og vend rejerne godt rundt i den. Steg dem på en varm pande, et par min. på hver side, til de bliver let røde. Skyl salaten, dryp lidt olivenolie og limesaft over og vend den med de stegte rejer.Er du vild med rejer, kan du også prøve disse sprødstegte tigerrejer med avocadosalsa