Sådan undgår du brændt risengrød
Aftensmad

Sådan undgår du, at risengrøden brænder på

af Kirstine Krefeld 22. december 2017
Foto: Panthermedia, PR, Aller Media
Der er mange forskellige råd og metoder til, hvordan du undgår, at risengrøden brænder på. Få nogle af dem her:

Sådan undgår du, at risengrøden brænder på

• Brug en tykbundet gryde

• Tilbered grøden ved meget lav varme

• Skyl gryden i koldt vand, før du går i gang

• Steg risene i smør i et par min. og tilsæt så 1-2 dl vand og lad det simre i 10 min., før du tilsætter mælken

LÆS OGSÅ: Den bedste opskrift på risengrød

• Rør jævnligt, men ikke for meget

• Kog ingredienserne op, pak gryden ind i håndklæder, sæt den ind i sengen under dynerne – så er den færdig efter et par timer

• Giv ris og mælk i alt ca. 30 min. i mikroovnen. Tag den ud hvert 10. min. og rør rundt

Rigtig god fornøjelse.