Aftensmad

Rissalat med krabbekød

af Beagle Iuel-Brockdorff 29. august 2013
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på farverig og lækker rissalat med krabbekød

Rissalat med krabbekød er en lækker og farverig salat med krabbekød, ris og grøntsager. Brug krabbekød fra dåse eller spørg fiskehandleren, om han har noget. Du kan også bruge rejer i stedet for krabbekød. Bland rissalaten med de grøntsager, du synes bedst om.Tid: Ca. 20 min.Det skal du bruge til din rissalat med krabbekød1 pose ris (2 portioner)2-3 forårsløgLidt spinat6-8 cherrytomater1 peberfrugt eller 2 halve i forskellige farverLidt olivenCa. 150 g krabbekødOlie-eddike-dressing med en anelse hvidløgVil du hellere lave en mere efterårsagtig rissalat, så prøv at se denne sunde rissalat med æbler og nødderSådan laver du rissalat med krabbekødKog risene og afkøl. Skær grøntsagerne i små stykker og kom op i en skål. Vend salaten med oliven, lidt dressing og krabbekødet. Kom de afkølede ris i, smag til og servér.Rissalat med krabbekød er en fin salat til hovedretten, eller server din rissalat med krabbekød som forret.Er du blevet helt hooked på krabbekød? Prøv denne saftige burger med krabbekød og hot mayo!