Aftensmad

Pølsesalat

15. juni 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv SØNDAGs opskrift på pølsesalat

TID: 15 min.

Opskriften er til 4-6 personer

Ingredienser:

400 g pølser, evt. wienerpølser   

1 rødløg

1 bdt. forårsløg

2 dl mayonnaise 

1 spsk sennep 

Krydderurter, evt. purløg og persille 

Salt, peber

Fremgangsmåde:

Skær pølserne i skiver. 

Pil løget, gem et par løgringe til pynt og skær resten i små tern.

Rens forårsløgene, halver dem på langs og snit dem fint. 

Rør løgene i mayonnaisen sammen med sennep og hakkede krydderurter. 

Vend pølserne i dressingen og smag til med salt og peber. 

Anret pølsesalaten med løgringe og purløg og server på rugbrød.