Aftensmad

Nudelsuppe med kylling

af Louisa Lorang 8. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er nudelsuppe med kylling. Få opskriften her

200 g blandede svampelidt olie til stegning1 liter vand15 g ingefær, skrællet og itynde strimler2 spsk. rød karrypasta2 tsk. sukker¼ dl limesaft3 spsk. fiskesauceENDVIDERE:2 kyllingebryster100 g nudler, gerne udon-1 porre i skiver50 g babyspinat½ bundt koriander, plukket1 spsk. sesamfrøRist svampene i lidt olie i en stor gryde.Kom 1 liter vand, ingefær, rød karry, sukker, limesaft og fiskesauce i gryden, og lad det koge op.Skær kyllingebrysterne i strimler, og kom dem i den varme suppe. Lad dem koge i 10-12 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Kom nudlerne i, og lad dem koge med i de sidste 5-7 minutter. Tilsæt porre, og tag gryden af varmen. Smag til.Anret spinaten i to varme skåle, og hæld suppen over. Top med koriander og sesam, og servér straks.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER