madplan
Aftensmad

Madplan: Thai-fiskefrikadeller, mørbrad og tortillas

af Emma Martiny 5. september 2019
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have thai-fiskefrikadeller, mørbrad i fad og mexicansk tortillaskål. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

 

Mandag: Thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat - Få opskriften her

Tirsdag: Speltsalat med bagte pærer og gedeost - Få opskriften her

Onsdag: Mørbrad i fad med pikant-sauce - Få opskriften her

Torsdag: Mexicansk tortillaskål med kylling og grønt - Få opskriften her

Fredag: Fyldt kalkunbryst med græskarfritter - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:  500 g fiskefars (f.eks. af torsk) 150 g rejer 300 g serranoskinke 100 g bacon i tern 500 g kyllingebrystfilet 1 kalkunbrystfilet 1 svinemørbrad   FRUGT OG GRØNT:  2 store løg 2 store rødløg 6 fed hvidløg 4 forårsløg 1 hokkaidogræskar 2 porrer 2 røde peberfrugter 3 peberfrugter i forskellige farver 375 g champignoner 1 moden avocado 2 agurker 250 g blandet grøn salat 1 icebergsalat 2 cm frisk ingefær ½ frisk rød chili 1½ usprøjtet limefrugt 2 pærer 1 bundt frisk koriander 1 bundt frisk timian 1 håndfuld frisk basilikum  
  FERSKVARER OG KOLONIAL:  1 dl cremefraiche 18 % 100 g flødeost naturel 200 g pikantost 100 g frisk gedeost 4 dl basmatiris 4 dl bulgur 3 dl speltkerner 1 dåse hakkede tomater 1 spsk. koncentreret tomatpuré 4 store hvedetortillaer 1 dåse sorte bønner 230 g tomatsalsa 50 g soltørrede tomater i olie 1 dl aioli 1 tsk. hvidløgspulver 1 spsk. fiskesauce 1 spsk. rød karrypasta 1 dl risvinseddike 1 dl sød chilisauce 1 fuldkornsflute   DU SKAL OGSÅ BRUGE:  salt og peber olivenolie til stegning smagsneutral olie til stegning smør til stegning balsamicoeddike 1½ spsk. honning 1 tsk. dijonsennep ½ tsk. tørrede chiliflager 1 tsk. røget paprika 2 tsk. stødt koriander kødsnor