madplan
Aftensmad

Madplan: Kulmule, vaffeltoast og quesadillas

af Emma Martiny 21. juni 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have smørstegt kulmule med jordbærsalsa, avocado-vaffeltoast med pocherede æg og bagte quesadillas med mango, cheddar og sorte bønner. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Smørstegt kulmule med jordbærsalsa – Få opskriften her

Tirsdag: Avocado-vaffeltoast med pocherede æg – Få opskriften her

Onsdag: Pasta med kyllinge-bolognese – Få opskriften her

Torsdag: Bagte quesadillas med mango, cheddar og sorte bønner – Få opskriften her

Fredag: Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip – Få opskriften her

 

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 4 kulmulefileter 500 g hakket kyllingekød  600 g kyllingeinderfilet   FRUGT OG GRØNTSAGER 1.750 g nye kartofler 1 bakke feldsalat 200 g friske jordbær 2 rødløg 5 modne avocadoer 3 citroner, heraf 2 usprøjtede 2 limefrugter 2 løg 5 fed hvidløg  2 stilke bladselleri  2 gulerødder  1 moden mango 3 forårsløg 1 potte rød skovsyre 1 potte basilikum 1 bundt koriander 1 håndfuld blandet persille, dild og/eller purløg 1 bundt asparges 300 g frosne ærter   FERSKVARER OG KOLONIAL 3 dl finvalsede havregryn  1½ dl mælk 1½ dl yoghurt naturel 6 æg 1 dåse hakkede tomater  70 g koncentreret tomatpuré  400 g spaghetti 25 g parmesan 8 små tortillas (mexicanske majspandekager) 2 dl brune ris 1 dåse sorte bønner 5 skiver syltet jalapenos fra glas 150 g cheddar 1 glas kapers 1 dl cremefraiche 18 %   DU SKAL OGSÅ BRUGE salt og friskkværnet peber smør balsamicoeddike olivenolie honning bagepulver lys eddike rødvinseddike tørret oregano  tørret basilikum dijonsennep tynde grillspyd