

Cremet pasta med valnødder og sorte trompetsvampe
28. september 20134 pers.
Det skal du bruge300-400 g sorte trompetsvampe eller champignoner2 skalotteløg1 spsk smør eller olie2 dl madlavningsfløde2-3 spsk kyllinge- eller grøntsagsbouillonSalt, peber1 spsk finthakket estragon eller 1 tsk tørret 2-3 spsk hakket persille100 g mascarpone1 stænk sherry eller madeira, kan udelades400 g pasta, f.eks. tagliatelle eller penne½ dl valnødderParmesan
Sådan gør duRens svampene, og skær dem i mundrette stykker. Hak løgene, og lad svampe og løg stege i lidt olie eller smør i en gryde, til de er bløde. Tilsæt fløde, bouillon, salt, peber og krydderurter, og bring saucen i kog. Tilsæt mascarpone og evt. sherry eller madeira, og lad saucen koge igennem i 1 min.Kog pastaen efter pakkens anvisning. Afdryp godt, og bland den godt med svampesaucen. Hak valnødderne, og hæld dem over retten sammen med friskrevet parmesanost inden servering.
Vil du hellere have chokoladekage til dessert, kan du klikke dig igennem galleriet herunder
25 opskrifter med chokolade
Læs også
