Mad
10. maj 2010Æggekage med chorizo
Ugens onsdagsopskrift er æggekage med chorizo. Få opskriften her
Af: af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
200 g fersk chorizopølse i
tykke skiver
4 æg
1 spsk. koldt vand
salt
lidt olie til stegning
150 g kogte kartofler
100 g cherrytomater
ENDVIDERE:
1 håndfuld plukket basilikum
1 fransk frisésalat, plukket
lidt ekstrajomfruolivenolie
salt
citronsaft
TILBEHØR:
rugbrød
Rist chorizoen på en tør pande, til skiverne er sprøde og har smidt en del af fedtet. Pisk æg, vand og salt sammen, og varm lidt olie op på en ren pande. Hæld æggemassen i, og lad den sætte sig i bunden. Kom kartofler, chorizo og tomater i, og sæt et låg på panden. Lad det stege, til alt ægget har sat sig. Vend basilikum og frisésalat med olie, salt og citronsaft, og
servér straks æggekagen med salat og rugbrød.
Opskriften er til 2 personer