Mad

Æggekage med chorizo

af Louisa Lorang 10. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er æggekage med chorizo. Få opskriften her

200 g fersk chorizopølse itykke skiver4 æg1 spsk. koldt vandsaltlidt olie til stegning150 g kogte kartofler100 g cherrytomaterENDVIDERE:1 håndfuld plukket basilikum1 fransk frisésalat, plukketlidt ekstrajomfruolivenoliesaltcitronsaftTILBEHØR:rugbrødRist chorizoen på en tør pande, til skiverne er sprøde og har smidt en del af fedtet. Pisk æg, vand og salt sammen, og varm lidt olie op på en ren pande. Hæld æggemassen i, og lad den sætte sig i bunden. Kom kartofler, chorizo og tomater i, og sæt et låg på panden. Lad det stege, til alt ægget har sat sig. Vend basilikum og frisésalat med olie, salt og citronsaft, ogservér straks æggekagen med salat og rugbrød.Opskriften er til 2 personer