Mad
21. september 2015

Æblekompot

En lækker kompot til rugbrødet eller blot som tilbehør
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/article/aeblekompot.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

TID: 25 min.

Ingredienser:

3 æbler

2 skalotteløg

1 spsk citronsaft

1 tsk sukker

Frisk timian

Salt, peber

2-3 spsk revet peberrod

Fremgangsmåde:

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i terninger.

Pil løgene og skær dem i tynde skiver.

Kog æbler og løg i en gryde med citronsaft, sukker og 2 timiankviste i ca. 15 min.

Rør det sammen til en grov kompot, afkøl og smag til med revet peberrod, hakket timian, salt og peber. Serveres til stegt kød eller som dip på ristede pølseskiver.

Læs mere om:

Læs også