Opskrifter på grillmad
Mad

25 opskrifter på grillmad

12. maj 2020
af Jannie Henriksø. Udgivet første gang 12. juni 2014
Der er intet, der slår en skøn grillaften på terrassen med gode venner og lækker grillmad. Her får du 25 opskrifter på grillmad og tilbehør til grillen

Det er sommer og tid til at fyre op under grillen!

Men hvad skal vi grille? Synes du også, der burde findes mere spændende grillmad end brankede pølser med forbrændt brød, så er du havnet det rigtige sted.

Vores bedste opskrifter på grillmad

Vi har fundet vores 25 allerbedste opskrifter på grillmad og lækkert tilbehør til grillmad. Du finder både opskrifter på de klassiske spareribs, den kolde kartoffelsalat og hjemmebagte flutes og opskrifter på mere eksotisk grillmad som grillede rejespyd, jordbærsalat med linser og blå ost og en skøn grillet aubergine- og courgettesalat med myntedressing.

Du finder både opskrifter på lækker grillmad til sommerfesten eller venindehyggen og opskrifter på hurtig grillmad, der er perfekt til spontan grillehygge på en hverdagsaften.

Klik dig igennem det store galleri med 25 opskrifter på grillmad, og lad dig inspirere til din næste grillaften. God fornøjelse!

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Hvad skal vi grille?

Når vi skal grille, tænker vi ofte på en stor bøf, grillpølser, majs og hvidløgsbrød. Men fisk, spidskål, blomkål og aubergine egner sig også godt til grillen. Tænk ud af boksen og grill brød, pizza, tofu og halloumi eller frugter som ananas og blommer. Og selvfølgelig skumfiduser!

Læs også