Liv
7. august 2025

Tine og Torben havde længe drømt om at åbne en restaurant. Nu leverer de grøntsager til gourmetrestauranter

På det økologiske jordbrug Mangholm høster gartnerne grøntsagerne lige uden for døren, mens kokkene tryller det grønne guld om til lækre retter til stedets restaurant.
Af: Tina Brok Hansen
Tine Hage driver gården Mangholm, der både har økologisk grønt og kød.

Tine Hage driver gården Mangholm, der både har økologisk grønt og kød.

Foto: Tina Brok Hansen

Vi havde længe gået med tanken om at åbne en ”fra jord til bord”-restaurant her på gården, fortæller landmand Tine Hage, som driver det økologiske landbrug Mangholm sammen med sin mand, Torben. Gården ligger i det smukke landskab ved landsbyen Tulstrup uden for Hillerød.

I foråret 2022 tog parret skridtet og åbnede dørene til deres egen restaurant. Men inden da skulle der lige en større ombygning af den gamle stald og etablering af et professionelt køkken til.

Vil du læse videre?
Få adgang til artiklen med femina+, og få fuld adgang til stærke perspektiver og inspirerende indhold - for kvinder med noget på hjerte.

Vælg dit abonnement

Allerede medlem?

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.