https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/maj/vagina.jpg
Selvudvikling

Video: Kvinder ser deres vagina for første gang

30. maj 2014
af Marie madsen
foto: Youtube - Kilde: huffintonpost
Hvordan kan en voksen kvinde gå hele sit liv uden at se, hvordan hun ser ud forneden? Se videoen, der viser voksne kvinders reaktion, når de ser dem selv for første gang.

YouTuber Davey Wavey lagde en annonce på Craigslist, hvor han søgte kvinder, der aldrig havde set, hvordan de så ud forneden og som ville være med i en video, hvor de skulle diskutere hvorfor de aldrig havde kigget og samtidig se dem selv for første gang.

Kvinderne der besvarede annoncen havde en helt række forskellige årsager til aldrig at have udforsket dem selv. Alt fra religion og ufølsomme bemærkninger fra tidligere partnere, til at synes det ikke var "normalt" at se og psykologiske traumer fra seksuelle overgreb.

"Jeg er bange for det er grimt," siger en af kvinderne i videoen. "Jeg har ikke set min vagina, fordi min mave dækker den," siger en anden.

Da de blev eskortere ind i denne "Vagina Booth" og blev tildelt et håndspejl til at tage et længe ventet kig, var kvinderne mest chokeret over deres mangel på chok over at se deres intime dele. Den bedste kommentar kom fra en tidligere nonne "Awww".

Projektet viser et bredt publikum at der ikke er findes noget som en "normal" vulva. Kig med her:

Læs også